Рецепт мила Шоколадно-медовий десерт.
Я хочу розповісти вам цей цікавий рецептик. Для цього візьміть білу мильну основу, чорний шоколад без добавок, білий шоколад, так само без добавок, мелену каву, какао порошок , масло цикламена, натуральний мед, гліцерин.
Наріжте кубиками мильну основу, розтопіть його на водяній бані, потім натріть дрібно чорний шоколад і додайте в основу, добре розмішайте. Потім додайте трохи какао і теж все перемішайте. Візьміть форму, можна звичайний пластиковий стаканчик або таку ж форму, налийте готову основу в половину склянки і дайте застигнути.
Всім привіт! Звичайно ж, всі чули про шоколадно-медовий десерт? Багато його їли, правда? а якщо я скажу, що так називається мило! Цікаво? Мені теж стало цікаво, коли я про нього почула, чесно кажучи, думала, що до мила слово "десерт" застосовується.
Я хочу розповісти вам цей цікавий рецептик. Для цього візьміть білу мильну основу, чорний шоколад без добавок, білий шоколад, так само без добавок, мелену каву, какао порошок , масло цикламена, натуральний мед, гліцерин.
Наріжте кубиками мильну основу, розтопіть його на водяній бані, потім натріть дрібно чорний шоколад і додайте в основу, добре розмішайте. Потім додайте трохи какао і теж все перемішайте. Візьміть форму, можна звичайний пластиковий стаканчик або таку ж форму, налийте готову основу в половину склянки і дайте застигнути.
Тепер робимо наступний шар. Розтопіть мильну основу, натріть на тертці білий шоколад, додайте в мильну основу, добре перемішайте. Тепер в основу додайте мелену каву і мед, все перемішайте.
Коли перший шар застиг, залийте другий шар. Що б було красиво, візьміть шматочок шоколаду і застроміть зверху і посипте меленою кавою. Тепер, нехай десерт застигає.
Вийде неймовірно красиво і ароматно!
Завжди Ваша,
Вікторія Прутковских.
Comments
Post a Comment