Skip to main content

15 приголомшливих французьких фільмів про любов і пристрасті!

Спеціально для вас ми підібрали список найпопулярніших французьких фільмів про любов і пристрасті, які захоплять вас цілком і повністю на всі вихідні дні!
«Амелі»
2001
Амели Французские фильмы о любви
Як політ крихітної мухи може викликати десь далеко потужний ураган,так і дивні і, на перший погляд, незрозумілі вчинки тихої і самотньої дівчини, що живе в світі своїх фантазій, можуть назавжди змінити життя абсолютно різних людей, подарувавши їм щастя і розфарбувавши навколишній світ яскравими, запаморочливими фарбами. Цю дівчину звуть Амелі Пулен.
«Просто разом»
2007
Французские фильмы о любви
Троє головних героїв, яким не дуже пощастило ні з сім'єю, ні з характером несподівано знаходять гармонію і смак до життя. Сварки і примирення, суперечки і згода. Тримаючись разом вони стають сильнішими. Але все не так райдужно і кокон, який спорудили собі троє друзів не захищає їх від мінливостей долі. І зовні і всередині нього їх щастя перебуває під загрозою. Чи можливо уникнути проблем, не ризикуючи при цьому втратити щось важливе?
«Два тижні у вересні»
1967
список Французских фильмов о любви
Говорячи про Франції, не можна не згадати легендарну Бріжит Бардо! На цей раз ми згадаємо її роль у фільмі «Два тижні у вересні». За сюжетом красуня-парижанка Сесіль абсолютно щаслива. Вона обожнює свого Пилипа, Пилип обожнює її. І ось одного разу Сесіль відправляється на пару тижнів в Лондон.І кого ж вона бачить?Молодої людини, на яку звернула увагу ще в Парижі. Виявляється, що його звуть Венсан, і він закоханий в неї без пам'яті.
«Закохайся в мене, якщо насмілишся»
2003
лучшие Французские фильмы о любви
Головні герої фільму придумали гру, таку, яку могли придумати тільки вони, гру «насмілишся — не насмілишся». Вони брали один одного " на слабо. Гра росла разом з ними, і одного разу вони стали дорослими. Все змінилося, але вони вже не могли відрізнити гру від життя, тому що гра була їх життям. Ніхто не хотів поступатися. Вони жартували і сміялися, вони робили один одному боляче, вони страждали і втрачали роки. Але
вони знали, що люблять один одного, вони вимовляли ці слова, але гра поверталася, не дозволяючи їм стати просто чоловіком і жінкою.
«Артист»
2011
артист Французские фильмы о любви
Голлівуд, 1927 рік. Зірка німого кіно Джордж Валентайн і чути не хоче про мікрофонах на знімальному майданчику. А безнадійно закохана в Валентайна статистка Пеппі Міллер стрімко набирає популярність в новому звуковому кінематографі. Тільки любов допоможе героям знайти щастя.
«Прикинься моїм хлопцем»
2012
Французские фильмы о любви притворись моим парнем
У редактора модного глянсового журналу Аліси Лантен бездоганний смак, відмінне резюме і репутація залізної леді. Але одного разу начальство натякає, що очолювати молодіжне видання має хтось сміливіший і провокативний. Рішення приходить несподівано: за безглузду випадковість по світу шоу-бізнесу розноситься слух про її роман з 18-річним студентом. Виявляється, що підмочена репутація — саме те, що потрібно для просування по кар'єрних сходах! Але куди подітися від хлопця, який і справді закохався?
«Клод в допомогу»
2012
клод в помощь Французские фильмы о любви
Тома безвідповідальним, і тому його кидає кохана дівчина. Він настільки безвідповідальний, що тільки рік потому розуміє, наскільки вона йому дорога, але вже не може нічого виправити. І тут у нього на руках виявляється немовля... Тома придумує хитромудрий план — він поверне свою дівчину, зігравши роль відповідального татуся.
«Серцеїд»
2010
сердцеед Французские фильмы о любви
Пропалений дамський угодник Алекс затіває на пару з сестрою цікавий бізнес: він розбиває небажані для клієнтів романтичні союзи. Справа йде як по маслу, поки Алексу не трапляється по?справжньому складне замовлення — йому доручено розлучити воістину ідеальну пару.
«Крижане серце»
1992
ледяное сердце Французские фильмы о любви
Стефан і Максим уже багато років ведуть спільний бізнес з реставрації старих і виготовлення нових скрипок. Максим повідомляє другу і партнеру, що в його житті з'явилася жінка — красива,талановита скрипалька. Її серце озвалося до нього, і, будучи жінкою пристрасної і прямий, вона зізналася йому в цьому.Але Стефан відкинув її кохання, сказавши, що не здатен відчувати такі почуття. Більше того, він навіть сказав їй, що між ним і Максимом немає дружби. Що це — зима в серці?
«Париж»
2008
париж Французские фильмы о любви
Париж — місто кохання, місто свободи, місто безтурботного життя. Кожен мріє хоч раз в житті побачити Ейфелеву вежу або покуштувати свіжих круасанів на березі Сени. Легкість французької столиці приваблює людей з усього світу. Але до своїм жителям місто повертається іншою стороною.
«Всі пісні тільки про кохання»
2007
Французские фильмы
Починаючий журналіст Ісмаель любить усміхнену блондинку Жюлі,дружить з її сестрою і ходить на обіди до її батьків. Затасканість цієї ідилії компенсується тим, що вечорами в гості до Ісмаелю з Жюлі приходить завзята брюнетка Аліса — і залишається ночувати в їх ліжку.
«Мрійники»
2003
мечтатели Французские фильмы о любви
Париж, 1968 рік — демонстрації студентів, барикади на вулицях,в повітрі пахне революцією. Але у трьох молодих людей-своя реальність,свій світ — світ кіно. Дні і ночі безперервно вони дивляться фільми і не виходять з дому...
«Прекрасна смоковниця»
2008
Французские фильмы про любовь
Після смерті матері 16-річна Жуни вимушена перейти в нову школу,де вчиться кузен Матіас, який знайомить її зі своїми друзями. Більшість хлопців хочуть зустрічатися з чарівною Жуни, але вона вибирає Отто — самого непримітного серед них. Проте пізніше її охоплює пристрасть до Немуру, вчитель італійської мови. Їх роман заздалегідь приречений, але головна героїня не бажає пригнічувати в собі спалахнули почуття і наполегливо намагається знайти щастя.
«Фатальна красуня»
2006
ирен Французские фильмы о любви
Авантюристка Ірен приймає скромного службовця готелю Жана за мільярдера. Виявивши свою помилку, вона тут же покидає його,проте закоханий Жан кидається слідом.Його заощадження швидко закінчуються, і від відчаю Жан приймає пропозицію стати супроводжуючим немолодої, але надзвичайно забезпеченої пані. Новий статус зближує його з Ірен, яка, зрештою упокорюється з присутністю Жана. Вона допомагає Жану радою і,сама того не усвідомлюючи, починає все більше і більше прив'язуватися до нього.
«Ніжність»
2011
нежность Французские фильмы о любви
В один прекрасний день казково чарівна Наталі цілує молодого колегу Маркуса. Без особливих на те причин, просто так. І навіть не надає цьому ніякого значення. Але Маркус приголомшений: випадковий поцілунок перевернув його життя! Тепер він не може думати ні про кого,крім Наталі. Молодій людині потрібно завоювати серце колеги,яка його майже не помічає...
Чим би ти доповнила список французьких фільмів про любов?
Джерело

Comments

  1. Я порекомендую всіх, хто шукає позику на бізнес, містеру Бенджаміну, який допоміг мені позикою на чотири мільйони доларів, щоб розпочати свій бізнес, і це було швидко. Отримавши кредит у них, було дивно, наскільки легко їм працювати. Процес був швидким і захищений. Це, безумовно, був позитивним досвідом. Уникайте аферистів і зв’яжіться з містером Бенджаміном. lfdsloans@outlook.com. WhatsApp ... + 19893943740. якщо ви шукаєте кредит для бізнесу.

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Як вибрати гідролат.

Як вибрати гідролат. Всім привіт! Напевно, багато з вас чули про гідролата, а деякі думають, що це запашна вода. Але це не так, гідролат це зовсім інше. Як правильно вибрати гидрполат і чим він корисний? Можна використовувати в якості тоніка для обличчя, правильний гідролат не повинен сушити шкіру і після нього не повинно бути відчуття стягнутості і неприємних відчуттів. Його можна використовувати як спрей для обличчя, особливо в жаркий час року, він освіжає і тонізує шкіру. але стежте, що б у нього не було різкого запаху. Він чудово діє на шкіру в якості скрабу, в нього можна додавати мед і кави. Тоді до очищення пір, додатися і поживні речовини. Гідролати можна використовувати як водну фазу для домашніх косметичних кремів. Але кожен його вид підходить для певного типу шкіри, тому будь ті обережні, що б не нашкодити собі. Непогано буде додати гідролат у спрей для волосся, після миття голови нанесіть на волосся гідролат, краще брати рослин, а не ягід, він не обтяжує волосся. Як бачите,

Властивості ефірних масел.

Властивості ефірних масел. Всім привіт! Впевнена, всі чули про таке ефірному маслі, як м'ята. Це універсальний засіб для краси нашої шкіри! Якщо у вас жирна шкіра, ефірне масло м'яти очистить пори, усуває зайвий жир. Ваше обличчя не буде негарно блищати. Допоможе боротися з прищами, воно підсушує шкіру, може навіть прибрати деякі сліди вугрової висипки. А якщо додати в эфирку ще й масло баобаба, то прищі вас не будуть турбувати ще довго. Олія м'яти прибере будь-яке запалення і подразнення на шкірі, до того ж ще й освіжить її. Ви будете відчувати приємний холодок. Чудово покращує колір обличчя. Особа знову стане здоровим і матовим. Якщо у вас шкіра стала в'янути, виглядає втомленою, м'ята поверне їй колишню красу. Допомагає відновити баланс води шкіри, запобігає від пересушування. Вона навіть допоможе прибрати опік шкіри після сонця. Олія м'яти можна додавати в будь-які косметичні засоби, включаючи і маски для волосся. не дивлячись на те, що воно підсушує, все од

Депресія: поганий настрій чи хвороба?.

Депресія: поганий настрій чи хвороба?. Приветики всім моїм читачам. Сьогодні слово піде про те як нам у цьому світі жити, таким рожевим і пухнастим душках? Слово «депресія» настільки щільно увійшло в лексикон сучасних людей, що їм почали називати практично будь-які перепади в настрої. А деякі підозрілі лиця будь-який прояв затяжний смутку вважають депресією, малюючи в своїй уяві діагнози, які потребують лікування. Депресія хвороба, а не тимчасова туга У сучасній клінічній психології під терміном «депресія» мається на увазі захворювання, яке має конкретні симптоми. У їх числі знаходяться: · стійке зниження настрою, яке спостерігається протягом певного періоду · ангедония втрата здатності відчувати радість від тих речей, які її раніше приносили · порушення в розумових процесах, поява безлічі негативних думок, песимізм, який раніше не був властивим для людини · загальмованість рухових рухів. Депресія може бути не тільки самостійним захворюванням, але і виступат