Всім привіт! Пам'ятаю, як я починала готувати домашній крем і він у мене в перший раз не вийшов. Це мене засмучувало, хоч я розуміла, що для цього потрібна практика. Мені хотілося б розглянути правила для початківців миловарів, що б вони не повторювали моїх помилок.
І так, крем складається з декількох фаз. Перша це жирна. Вже з назви зрозуміло, що в ній будуть олії, це можуть бути рідкі масла або баттери, які потрібно буде розтоплювати. Можна додати віск, вітамін Е і ефірне масло.
Друга фаза це водна. Вона стоїть з мінеральної або дистильованій води. Можна замість води додати відвар будь-яких трав.
Третє це емульгатор, саме завдяки йому, крем буде ніжним і повітряним. Крім нього можна додати гель алое або муміє.
Консервант. Він дозволяє крему зберігатися довго. але не всі кремовари рекомендують його додавати. Вони вважають, що хай краще крем буде зберігатися менше, але він буде натуральним.
Як бачите, це не складно. Головне, не нервувати і не переживати, якщо відразу не вийде. пам'ятайте, все приходить з досвідом.
Завжди Ваша,
Вікторія Прутковских.
Comments
Post a Comment