Skip to main content

Рецепт шампуню для жирного волосся.

Рецепт шампуню для жирного волосся.

Всім привіт! Жирні волосся бувають навіть взимку. У мене це вічна проблема, тільки помию волосся, через день вони знову блищать жиром. Звичайно, можна купити в магазині спеціальні засоби проти жирності, але вони дорогі і не завжди ефективні. І тут я подумала, що можна зробити шампунь вдома.6031557_463295 (700x367, 53Kb)


Зараз я розповім кілька рецептів, які я перевірила на собі.


Візьміть желатин, яєчний жовток, сік лимона, ефірну олію шавлії та мінеральної води.
Замочіть желатин у воді, залиште, що б він набух. Потім змішайте всі компоненти, нанесіть на волосся і втирайте в шкіру голови. Залиште хвилин на десять, а потім змийте теплою водою. Ефект мене вразив.

А от шампунь, який я зробила для мами.


Візьміть гірчичний порошок, змішайте з мінеральною водою або відваром календули, додайте олію абрикосової кісточки, ефірна олія лаванди. Нанесіть на шкіру голови, масажуйте п'ять хвилин, а потім змийте.

Це прості рецепти, але вони настільки ефективні, ви здивуєтеся!


Завжди Ваша,


Вікторія Прутковских.

Comments

Popular posts from this blog

Депресія: поганий настрій чи хвороба?.

Депресія: поганий настрій чи хвороба?. Приветики всім моїм читачам. Сьогодні слово піде про те як нам у цьому світі жити, таким рожевим і пухнастим душках? Слово «депресія» настільки щільно увійшло в лексикон сучасних людей, що їм почали називати практично будь-які перепади в настрої. А деякі підозрілі лиця будь-який прояв затяжний смутку вважають депресією, малюючи в своїй уяві діагнози, які потребують лікування. Депресія хвороба, а не тимчасова туга У сучасній клінічній психології під терміном «депресія» мається на увазі захворювання, яке має конкретні симптоми. У їх числі знаходяться: · стійке зниження настрою, яке спостерігається протягом певного періоду · ангедония втрата здатності відчувати радість від тих речей, які її раніше приносили · порушення в розумових процесах, поява безлічі негативних думок, песимізм, який раніше не був властивим для людини · загальмованість рухових рухів. Депресія може бути не тільки самостійним захворюванням, але і виступат

Як вибрати гідролат.

Як вибрати гідролат. Всім привіт! Напевно, багато з вас чули про гідролата, а деякі думають, що це запашна вода. Але це не так, гідролат це зовсім інше. Як правильно вибрати гидрполат і чим він корисний? Можна використовувати в якості тоніка для обличчя, правильний гідролат не повинен сушити шкіру і після нього не повинно бути відчуття стягнутості і неприємних відчуттів. Його можна використовувати як спрей для обличчя, особливо в жаркий час року, він освіжає і тонізує шкіру. але стежте, що б у нього не було різкого запаху. Він чудово діє на шкіру в якості скрабу, в нього можна додавати мед і кави. Тоді до очищення пір, додатися і поживні речовини. Гідролати можна використовувати як водну фазу для домашніх косметичних кремів. Але кожен його вид підходить для певного типу шкіри, тому будь ті обережні, що б не нашкодити собі. Непогано буде додати гідролат у спрей для волосся, після миття голови нанесіть на волосся гідролат, краще брати рослин, а не ягід, він не обтяжує волосся. Як бачите,

Рецепт мила з кольоровими кубиками.

Рецепт мила з кольоровими кубиками. Всім привіт! Я вже стільки рецептів мила своїми руками переробила, але не перестаю дивуватися тому, наскільки різноманітно миловаріння! Сьогодні я хочу поділитися рецептом мила, яке буде з кольоровими кубиками. Для цього потрібно взяти прозору білу мильну основу, три види барвників, я взяла зелений, червоний і жовтий. Ароматизатор або отдушку, я взяла полуничну, реп'яхову олію і олію розторопші . Візьміть білу мильну основу, розтопіть а мікрохвильової печі і розділіть її на три частини. У кожну частину додайте по барвнику та олії. Тепер візьміть три форми, можна взяти звичайні, наприклад у вигляді прямокутника або квадрата. Залийте кольорові основи форми і дайте повністю застигнути. Тепер візьміть ще одну силіконову форму у вигляді прямокутника. Кольорові основи, які вже застигли, наріжте на кубики, не обов'язково робити їх рівними, можна різних розмірів. Далі побризкайте форму спиртолом, і покладіть різнокольорові кубики в форму, але не всі.