Skip to main content

Біжутерія ручної роботи. З чого почати?.

Біжутерія ручної роботи. З чого почати?.

6031557_bijuterii4 (400x300, 21Kb)


І знову вітаю всіх у мене в блозі. Є відома фраза «Кращі друзі дівчат це діаманти». Так, безсумнівно, дорогоцінні камені ще з давніх часів зачарували людину своєю красою, таємничістю, неповторністю. Не меншу увагу і до дорогоцінним металам. Але, на жаль, не кожен може собі дозволити ювелірні шедеври. Зате цілком можливо обзавестися своїм прикрасою, індивідуальним і неповторним, а саме біжутерією ручної роботи. А, можливо, і стати дизайнером своїх виробів і отримувати дохід від улюбленої справи.


Яким же повинен бути перший крок на Вашому творчому шляху? Ви напевно здивуєтеся. Як би дивно це не звучало, але потрібно згадати свої дитячі захоплення. Подумайте, що ви любили робити більше всього: ліпити з пластиліну, малювати, робити браслети з бісеру і намистин. Що у вас виходило найкраще? Зараз існує дуже багато різних технік. Найпопулярніші це полімерна глина, холодний фарфор, вироби з дроту, бісеру, фетру, вовни, фоамирана, різноманітних каміння та інші не менш цікаві техніки.


6031557_bijuterii3 (500x334, 47Kb)


Тому прислухайтеся до свого серця і починайте збирати інформацію. Так, не бігти в найближчий магазин товарів для рукоділля і купувати все підряд, а шукати майстер-класи, уроки обраної вами техніки. Знайти їх дуже просто в Інтернеті. Тепер, коли ви маєте хоча б елементарне уявлення про вашому новому хобі, складіть список необхідних інструментів і матеріалів.


Інструменти, матеріали та фурнітуру краще купувати в спеціалізованих магазинах для рукоділля або інтернет-магазинах з великим асортиментом, подивіться кілька варіантів, тоді ви зможете придбати все необхідне в одному місці, що дозволить заощадити на доставці.


6031557_bijuterii2 (700x473, 158Kb)


І ось, ви вже близько до своєї мети, але не знаєте з чого почати? Почніть з самого простого, поступово вдосконалюючи свою майстерність. Можна запозичити перші ідеї у інших майстрів, повторити їх роботи, а з часом вже зможете придумувати свої авторські вироби. Головне-мати велике бажання, посидючість і обов'язково натхнення. Робіть прикраси для себе, близьких і друзів, а головне з задоволенням. Біжутерія ручної роботи завжди особлива і неповторна, вона несе частинку душі і тепла рук свого майстра, чого не скажеш про фабричних абсолютно однакових виробах. А для любителів виділятися, виражати свою індивідуальність і створювати свій неповторний стиль біжутерія ручної роботи це справжня знахідка, адже зробити два абсолютно однакових прикрас неможливо.


Завжди Ваша,


Вікторія Прутковских.


Comments

Popular posts from this blog

Депресія: поганий настрій чи хвороба?.

Депресія: поганий настрій чи хвороба?. Приветики всім моїм читачам. Сьогодні слово піде про те як нам у цьому світі жити, таким рожевим і пухнастим душках? Слово «депресія» настільки щільно увійшло в лексикон сучасних людей, що їм почали називати практично будь-які перепади в настрої. А деякі підозрілі лиця будь-який прояв затяжний смутку вважають депресією, малюючи в своїй уяві діагнози, які потребують лікування. Депресія хвороба, а не тимчасова туга У сучасній клінічній психології під терміном «депресія» мається на увазі захворювання, яке має конкретні симптоми. У їх числі знаходяться: · стійке зниження настрою, яке спостерігається протягом певного періоду · ангедония втрата здатності відчувати радість від тих речей, які її раніше приносили · порушення в розумових процесах, поява безлічі негативних думок, песимізм, який раніше не був властивим для людини · загальмованість рухових рухів. Депресія може бути не тільки самостійним захворюванням, але і виступат

Як вибрати гідролат.

Як вибрати гідролат. Всім привіт! Напевно, багато з вас чули про гідролата, а деякі думають, що це запашна вода. Але це не так, гідролат це зовсім інше. Як правильно вибрати гидрполат і чим він корисний? Можна використовувати в якості тоніка для обличчя, правильний гідролат не повинен сушити шкіру і після нього не повинно бути відчуття стягнутості і неприємних відчуттів. Його можна використовувати як спрей для обличчя, особливо в жаркий час року, він освіжає і тонізує шкіру. але стежте, що б у нього не було різкого запаху. Він чудово діє на шкіру в якості скрабу, в нього можна додавати мед і кави. Тоді до очищення пір, додатися і поживні речовини. Гідролати можна використовувати як водну фазу для домашніх косметичних кремів. Але кожен його вид підходить для певного типу шкіри, тому будь ті обережні, що б не нашкодити собі. Непогано буде додати гідролат у спрей для волосся, після миття голови нанесіть на волосся гідролат, краще брати рослин, а не ягід, він не обтяжує волосся. Як бачите,

Рецепт мила з кольоровими кубиками.

Рецепт мила з кольоровими кубиками. Всім привіт! Я вже стільки рецептів мила своїми руками переробила, але не перестаю дивуватися тому, наскільки різноманітно миловаріння! Сьогодні я хочу поділитися рецептом мила, яке буде з кольоровими кубиками. Для цього потрібно взяти прозору білу мильну основу, три види барвників, я взяла зелений, червоний і жовтий. Ароматизатор або отдушку, я взяла полуничну, реп'яхову олію і олію розторопші . Візьміть білу мильну основу, розтопіть а мікрохвильової печі і розділіть її на три частини. У кожну частину додайте по барвнику та олії. Тепер візьміть три форми, можна взяти звичайні, наприклад у вигляді прямокутника або квадрата. Залийте кольорові основи форми і дайте повністю застигнути. Тепер візьміть ще одну силіконову форму у вигляді прямокутника. Кольорові основи, які вже застигли, наріжте на кубики, не обов'язково робити їх рівними, можна різних розмірів. Далі побризкайте форму спиртолом, і покладіть різнокольорові кубики в форму, але не всі.