Мило кавун.
Всім привіт! На вулиці триває зима, а так вже хочеться літнього сонечка і тепла. А особливо не вистачає фруктів. У магазинах вони зараз не такі смачні. Звичайно, літні фрукти я знайти не зможу, зате зможу зробити мило у вигляді кавуна. Воно буде виглядати як справжній кавунчик і пахнути так само.
Візьміть два види мильної основи прозора, біла, пігментні барвники кольору кавуна, ароматизатор кавуновий.
Приступимо робити скоринку, розтопіть на водяній бані прозору основу, додаємо зелений пігмент, перемішуємо. Потім заливаємо у форму у вигляді часточки кавуна. Далі нам потрібна біла скоринка, для цього плавим білу основу і заливаємо у форму, даємо застигнути.
Який же кавун без насіння. Для цього в білу основу додаємо чорний барвник, даємо їй застигнути просто налив на будь-яку поверхню. Вирізаємо її. Можна попрацювати і правда зробити у вигляді насіння, а можна просто у вигляді трикутника. Кладемо їх у форму і заливаємо прозорою основою з червоним барвником. Даємо застигнути.
В результаті у вас вийде апетитна, ароматна мильна скибочка кавуна.
Всім привіт! На вулиці триває зима, а так вже хочеться літнього сонечка і тепла. А особливо не вистачає фруктів. У магазинах вони зараз не такі смачні. Звичайно, літні фрукти я знайти не зможу, зате зможу зробити мило у вигляді кавуна. Воно буде виглядати як справжній кавунчик і пахнути так само.
Візьміть два види мильної основи прозора, біла, пігментні барвники кольору кавуна, ароматизатор кавуновий.
Приступимо робити скоринку, розтопіть на водяній бані прозору основу, додаємо зелений пігмент, перемішуємо. Потім заливаємо у форму у вигляді часточки кавуна. Далі нам потрібна біла скоринка, для цього плавим білу основу і заливаємо у форму, даємо застигнути.
Який же кавун без насіння. Для цього в білу основу додаємо чорний барвник, даємо їй застигнути просто налив на будь-яку поверхню. Вирізаємо її. Можна попрацювати і правда зробити у вигляді насіння, а можна просто у вигляді трикутника. Кладемо їх у форму і заливаємо прозорою основою з червоним барвником. Даємо застигнути.
В результаті у вас вийде апетитна, ароматна мильна скибочка кавуна.
Завжди Ваша,
Вікторія Прутковских.
Comments
Post a Comment