Skip to main content

Сонцезахисний крем своїми руками.

Сонцезахисний крем своїми руками.

Всім привіт! Не дивлячись на те, що за вікном ще зима, але скоро стане тепло на вулиці буде пахнути весною. І не за горами літо. А це означає, що розпочнеться пляжний сезон. я люблю ходити на пляж. Але у мене біла шкіра і я боюся згоріти, тому часто і сиджу під парасолькою. А нещодавно я знайшла рецепт крему від сонця, хочу з вами поділитися.6031557_42643 (700x437, 128Kb)


Потрібно взяти баттер комбо, баттер кави, бджолиний віск, ефірну олію вербени. Поставте на водяну баню, розтопіть віск і тверді масла. Краще взяти емальовану мисочку. Не беріть залізну, скляну, тому що вони відіб'ються на якості майбутнього крему. Начебто це здається дрібницею, але насправді це важливо.


Коли все розчинилося, знімаємо з водяній бані і трохи охолоджуємо, а вже потім, додаємо ефірне масло. Кількість крапель залежить від того, наскільки ви хочете, що б крем від сонця пах.


Тепер складіть цей крем в скляну баночку і тримайте в холодильнику. Не переживайте що він повністю затвердіє, тому що в нім віск і тверді масла. від тепла пальців він стане м'яким. А якщо врахувати, що його ми будемо наносити влітку, то проблем з його расстаиньем не буде взагалі.


Що я хочу сказати, сонце це приємно, засмага це красиво. Але якщо не користуватися кремом, особливо якщо у вас чутлива шкіра, тоді сонячні промені будуть негативно впливає, а шкіра просто обгорить і ніякого засмаги не буде.


Завжди Ваша,


Вікторія Прутковских.


Comments

Popular posts from this blog

Депресія: поганий настрій чи хвороба?.

Депресія: поганий настрій чи хвороба?. Приветики всім моїм читачам. Сьогодні слово піде про те як нам у цьому світі жити, таким рожевим і пухнастим душках? Слово «депресія» настільки щільно увійшло в лексикон сучасних людей, що їм почали називати практично будь-які перепади в настрої. А деякі підозрілі лиця будь-який прояв затяжний смутку вважають депресією, малюючи в своїй уяві діагнози, які потребують лікування. Депресія хвороба, а не тимчасова туга У сучасній клінічній психології під терміном «депресія» мається на увазі захворювання, яке має конкретні симптоми. У їх числі знаходяться: · стійке зниження настрою, яке спостерігається протягом певного періоду · ангедония втрата здатності відчувати радість від тих речей, які її раніше приносили · порушення в розумових процесах, поява безлічі негативних думок, песимізм, який раніше не був властивим для людини · загальмованість рухових рухів. Депресія може бути не тільки самостійним захворюванням, але і виступат

Як вибрати гідролат.

Як вибрати гідролат. Всім привіт! Напевно, багато з вас чули про гідролата, а деякі думають, що це запашна вода. Але це не так, гідролат це зовсім інше. Як правильно вибрати гидрполат і чим він корисний? Можна використовувати в якості тоніка для обличчя, правильний гідролат не повинен сушити шкіру і після нього не повинно бути відчуття стягнутості і неприємних відчуттів. Його можна використовувати як спрей для обличчя, особливо в жаркий час року, він освіжає і тонізує шкіру. але стежте, що б у нього не було різкого запаху. Він чудово діє на шкіру в якості скрабу, в нього можна додавати мед і кави. Тоді до очищення пір, додатися і поживні речовини. Гідролати можна використовувати як водну фазу для домашніх косметичних кремів. Але кожен його вид підходить для певного типу шкіри, тому будь ті обережні, що б не нашкодити собі. Непогано буде додати гідролат у спрей для волосся, після миття голови нанесіть на волосся гідролат, краще брати рослин, а не ягід, він не обтяжує волосся. Як бачите,

Рецепт мила з кольоровими кубиками.

Рецепт мила з кольоровими кубиками. Всім привіт! Я вже стільки рецептів мила своїми руками переробила, але не перестаю дивуватися тому, наскільки різноманітно миловаріння! Сьогодні я хочу поділитися рецептом мила, яке буде з кольоровими кубиками. Для цього потрібно взяти прозору білу мильну основу, три види барвників, я взяла зелений, червоний і жовтий. Ароматизатор або отдушку, я взяла полуничну, реп'яхову олію і олію розторопші . Візьміть білу мильну основу, розтопіть а мікрохвильової печі і розділіть її на три частини. У кожну частину додайте по барвнику та олії. Тепер візьміть три форми, можна взяти звичайні, наприклад у вигляді прямокутника або квадрата. Залийте кольорові основи форми і дайте повністю застигнути. Тепер візьміть ще одну силіконову форму у вигляді прямокутника. Кольорові основи, які вже застигли, наріжте на кубики, не обов'язково робити їх рівними, можна різних розмірів. Далі побризкайте форму спиртолом, і покладіть різнокольорові кубики в форму, але не всі.