Skip to main content

Вибриті віскі: за і проти.

Вибриті віскі: за і проти.

Доброго дня вам мої постійні читачі і тим хто вперше до нас приєднався. Вибриті віскі ще кілька років тому стали модною тенденцією. І хоча зараз ними вже нікого не здивуєш, багато дівчат і жінки хочуть спробувати цей тренд на собі. Але, щоб передбачувані зміни не обернулися великим стресом, варто врахувати кілька факторів. Отже, давайте розглянемо їх.


1. Нинішня зачіска.

Якщо у вас коротке волосся, то є набагато більше можливостей для експериментів. Однак і тут важливо мати міру, оскільки за довгою шевелюрою набагато простіше замаскувати невдало поголений скроню. Перевага цього елемента зачіски в даному випадку полягає в тому, що волосся будуть відростати відносно рівномірно, якщо коротка стрижка рано чи пізно набридне. Якщо ж у вас «руса коса до пояса» варто подумати про те, чи є сенс в вибривании скронь і наскільки всебічно ви обміркували цей крок. Важливо розуміти коли вам набридне поголений скроню, волосся будуть відростати певний час, а картина ця буде не самої естетичної. Звичайно, її можна замаскувати розпущеної зачіскою. Але це певні незручності.


2. Рівень свого перукарської майстерності.


Побачивши такий елемент зачіски як поголений скроню у когось із знаменитостей, люди часто переоцінюють власні можливості і вміння, вважаючи, що з допомогою простого верстата і електробритви вони можуть забезпечити собі бажаний результат. У підсумку це часто закінчується не тільки зіпсованої зачіскою, яку змушений виправляти фахівець, але і величезним стресом і розчаруванням. Якщо ви не володієте навичками перукарської майстерності, справу краще довірити професіоналові.


3. Вибриваемая площа.

На прикладах деяких знаменитостей і фотографій звичайних людей в Інтернеті можна побачити, що часто вибриті віскі трансформуються чи не в половину голови без волосся. Щоб подібного не сталося, дохідливо поясніть перукаря, що конкретно ви хочете. Можна навіть знайти в Інтернеті фотографію, яка вам подобається. Це дозволить уникнути непорозумінь.


І останнє гарненько подумайте, чи потрібен вам такий елемент зачіски і чи готові ви до того, що, коли він набридне, волосся не відросте «по щучому велінню». Пам'ятайте про те, що будь які зміни подібного плану можна розглядати тільки в довгостроковій перспективі. І якщо впевненості і рішучості на цей рахунок немає, то краще схилити свій вибір до менш радикальних метаморфоз у зовнішності.


Завжди Ваша,


Вікторія Прутковских.


6031557_vybrityj_visok1 (500x333, 78Kb)


6031557_vybrityj_visok2 (250x300, 13Kb)


6031557_vybrityj_visok3 (450x401, 74Kb)


6031557_vybrityj_visok4 (575x575, 43Kb)


vybrityj_visok1 (500x333, 78Kb)

Comments

Popular posts from this blog

Депресія: поганий настрій чи хвороба?.

Депресія: поганий настрій чи хвороба?. Приветики всім моїм читачам. Сьогодні слово піде про те як нам у цьому світі жити, таким рожевим і пухнастим душках? Слово «депресія» настільки щільно увійшло в лексикон сучасних людей, що їм почали називати практично будь-які перепади в настрої. А деякі підозрілі лиця будь-який прояв затяжний смутку вважають депресією, малюючи в своїй уяві діагнози, які потребують лікування. Депресія хвороба, а не тимчасова туга У сучасній клінічній психології під терміном «депресія» мається на увазі захворювання, яке має конкретні симптоми. У їх числі знаходяться: · стійке зниження настрою, яке спостерігається протягом певного періоду · ангедония втрата здатності відчувати радість від тих речей, які її раніше приносили · порушення в розумових процесах, поява безлічі негативних думок, песимізм, який раніше не був властивим для людини · загальмованість рухових рухів. Депресія може бути не тільки самостійним захворюванням, але і виступат

Як вибрати гідролат.

Як вибрати гідролат. Всім привіт! Напевно, багато з вас чули про гідролата, а деякі думають, що це запашна вода. Але це не так, гідролат це зовсім інше. Як правильно вибрати гидрполат і чим він корисний? Можна використовувати в якості тоніка для обличчя, правильний гідролат не повинен сушити шкіру і після нього не повинно бути відчуття стягнутості і неприємних відчуттів. Його можна використовувати як спрей для обличчя, особливо в жаркий час року, він освіжає і тонізує шкіру. але стежте, що б у нього не було різкого запаху. Він чудово діє на шкіру в якості скрабу, в нього можна додавати мед і кави. Тоді до очищення пір, додатися і поживні речовини. Гідролати можна використовувати як водну фазу для домашніх косметичних кремів. Але кожен його вид підходить для певного типу шкіри, тому будь ті обережні, що б не нашкодити собі. Непогано буде додати гідролат у спрей для волосся, після миття голови нанесіть на волосся гідролат, краще брати рослин, а не ягід, він не обтяжує волосся. Як бачите,

Рецепт мила з кольоровими кубиками.

Рецепт мила з кольоровими кубиками. Всім привіт! Я вже стільки рецептів мила своїми руками переробила, але не перестаю дивуватися тому, наскільки різноманітно миловаріння! Сьогодні я хочу поділитися рецептом мила, яке буде з кольоровими кубиками. Для цього потрібно взяти прозору білу мильну основу, три види барвників, я взяла зелений, червоний і жовтий. Ароматизатор або отдушку, я взяла полуничну, реп'яхову олію і олію розторопші . Візьміть білу мильну основу, розтопіть а мікрохвильової печі і розділіть її на три частини. У кожну частину додайте по барвнику та олії. Тепер візьміть три форми, можна взяти звичайні, наприклад у вигляді прямокутника або квадрата. Залийте кольорові основи форми і дайте повністю застигнути. Тепер візьміть ще одну силіконову форму у вигляді прямокутника. Кольорові основи, які вже застигли, наріжте на кубики, не обов'язково робити їх рівними, можна різних розмірів. Далі побризкайте форму спиртолом, і покладіть різнокольорові кубики в форму, але не всі.